Υγεία και ευημερία στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους !!!

30 Σεπ 2010

Συνεδρίαση Σχολικού Συμβουλίου

Σε τακτική συνεδρίαση του Σχολικού Συμβουλίου έγινε προγραμματισμός και συντονισμός των δράσεων Συλλόγου Γονέων και Συλλόγου Διδασκόντων.

Επιλογή Σημαιοφόρων

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων με τη διαδικασία που ορίζει το προεδρικό διαταγμα 201/98. Για το πρώτο εξάμηνο ορίστηκε η μαθήτρια του Στ1 Ζήση Αντωνία και το δεύτερο εξάμηνο η μαθήτρια του Στ2 Σαβράμη Ζωή.
Παραστάτες α΄εξαμήνου : Καραβά Κυριακή, Καπλάνη Βασιλική, Ντάνος Νικόλαος, Γουργούνης Χρήστος, Πάργα Αμαλία. Κατάθεση στεφάνου : Αγιοβλασίτου Άννα
Παραστάτες β΄εξαμήνου : Τύπου Φωτεινή, Συκιώτης Στέφανος, Μπίρκα Γιώργο, Παντελή Καλούδα, Ντούσκου Σωτηρία : Κατάθεση στεφάνου : Ντούσκου Ρωξάνα

14 Σεπ 2010

Εκπαιδευτικό Λογισμικό Δημοτικού

Από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου http://www.pi-schools.gr/software/dimotiko/ κατεβάστε ελεύθερα το λογισμικό για όλες τις τάξεις του Δημοτικού.

Ανακύκλωση

        Ξεκινάμε μια προσπάθεια να ανακυκλώσουμε
        σε πρώτη φάση χαρτί και πλαστικό (μπουκάλια νερού).
        Η ανακύκλωση θα είναι μια από τις προτεραιότητες μας.

13 Σεπ 2010

7 Σεπ 2010

Αγιασμός 13/9/2010 - 9.30 π.μ.

Θα ξεκινήσουμε τη νέα σχολική χρονιά με τον Αγιασμό, τη Δευτέρα 13/9/2010 στις 9.30 π.μ.
Παρακαλούμε τους μαθητές μας να έχουν τη σάκα τους ώστε να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία.

3 Σεπ 2010

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ανακασκευή των WC του Δημ. σχολείου. Ευχαριστούμε το Δήμο Σιθωνίας για την άμεση παρέμβαση σε ένα σοβαρό πρόβλημα του σχολείου μας.

2 Σεπ 2010

Προετοιμασία για το νέο έτος

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σχολείου από ηλεκτρολόγο του Δήμου Σιθωνίας. Έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και επισκευές.