Υγεία και ευημερία στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους !!!

23 Σεπ 2015

Εισοδηματική Ενίσχυση

Εισοδηματική ενίσχυση οικογενειών με τέκνα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και χαμηλά εισοδήματα. (3000 € οικ. εισόδημα ετησίως)

Σας ενημερώνουμε ότι: γονείς με τέκνα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και χαμηλά εισοδήματα δικαιούνται εισοδηματική ενίσχυση  .
 Για την καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης  απαιτούνται τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην διευκρινιστική εγκύκλιο. Επιπροσθέτως σας  αναφέρουμε τα παρακάτω:

1. Να τηρηθούν απαρέγκλιτα  από τους δικαιούχους όσα αναφέρονται  στην εγκύκλιο. 2.Στην υπεύθυνη δήλωση του Δικαιούχου πρέπει να αναγράφετε ότι τα  προστατευόμενα ανήλικα τέκνα  (ονόματα ) δεν υποχρεούνται φορολογικής δήλωσης με το γνήσιο της υπογραφής στο ΚΕΠ.
3.Σε περίπτωση  Διαζευκτηρίου  ισχύει  η απόφαση του Πρωτοδικείου που δεν πρέπει να είναι μεταγενέστερη για το οικ. έτος που ζητείτε η ενίσχυση.
4 Η δήλωση του σχολείου να γράφει το έτος που φοίτησε και ότι εγγράφηκε στο επόμενο έτος και ότι παρακολουθεί τα μαθήματα στην άλλη τάξη.
5.Αν η οικογένεια  φιλοξενείτε  υπεύθυνη δήλωση  αυτού που την φιλοξενεί.
6. Λογαριασμός Τράπεζας του Γονέα (ΙΒΑΝ)
Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από το γονέα στον Δντή του Σχολείου και  διαβιβάζονται για την αποπληρωμή στην Δνση Π.Ε.Ν. Χαλκιδικής.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 300 €