Υγεία και ευημερία στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους !!!

6 Απρ 2020

Ηλεκτρονική Τάξη (η-τάξη)









Παρακαλούμε όλους τους μαθητές να εγγραφούν στα μαθήματα της ηλεκτρονικής τάξης . 
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έχουν δημιουργήσει πάνω από 200 μαθήματα και ασκήσεις . 

Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη) αποτελεί μια σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα για μαθητές και εκπαιδευτικούς, με στόχο τον εμπλουτισμό της κλασικής διδασκαλίας που πραγματοποιείται καθημερινά στo σχολείο, με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που ενδυναμώνουν τη διαδικασία της μάθησης.

 Σημαντική Υπενθύμιση

Υπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει για την Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (eclass.sch.gr) και για τις ιστοσελίδες που αναφέρονται στο (δελτίο τύπου του ΥΠΑΙΘ). Η προβολή περιεχομένου που φιλοξενείται σε άλλη ιστοσελίδα και έχει ενσωματωθεί στα ηλεκτρονικά μαθήματα (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Για να συνδεθεί ο μαθητής πρέπει να έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο σχολικό δίκτυο . Να αποκτήσει όνομα χρήστη και κωδικό σύνδεσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ Αν κάποιος μαθητής δεν μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό στο σχολικό δίκτυο (www.sch.gr) να ενημερώσει με email το σχολείο (mail@dim-n-marmar.chal.sch.gr) ή να επικοινωνήσει με τον Δ/ντή του σχολείου (Ορφανίδης Σάββας) στο τηλέφωνο 6978096153.